Santa Sophia Hotel, Törökország, Isztambul, 2018-02-23, Ellátás nélkül
Santa Sophia Hotel
Időpont:
2018-02-23 – 2018-02-25
Időpont változtatás
Időtartam:3 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:56153653
Oszd meg barátaiddal!
86 426 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Ez az elragadó szálloda alább található: Old City. A létesítmény összesen 40 vendégszobát kínál. A(z) Santa Sophia Hotel 2005 évben lett teljesen átalakítva. Ez a hotel ideális a produktív itt-tartózkodáshoz, köszönhetően az egész területen elérhető internet-hozzáférésnek. A recepció 24 órán át, a hét minden napján nyitva tart. Sajnos nincsenek olyan lakótéri egységek, ahová az utazók egy kiságyat kérhetnek a kisgyermekek számára. A létesítmény közösségi helyiségei mozgássérültek számára is hozzáférhetőek. Erre a szálláshelyre háziállatok nem hozhatók. A vendégek kényelme érdekében repülőtéri transzfer szolgáltatás is rendelkezésre áll. Minden az ingatlanban megszálló vendég örömét leli majd a szálláson felszolgált ételekben. A(z) Santa Sophia Hotel ezekért a szolgáltatásokért lehet, hogy további díjat számol fel.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Santa Sophia Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-02-23 – 2018-02-25 | Ellátás nélkül | Módosítás

Az árajánlatkérés nem minősül foglalásnak. Beérkezését követően munkatársaink emailben felveszik Önnel a kapcsolatot. Az árajánlat elindításával hozzájárul, hogy a Ciklámen Tourist adatait felhasználás céljából rögzítse.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

Kizárólag az utazásszervező által visszaigazolt árak és adatok tekinthetők végelgesnek. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek (reptéri illeték, kerozin pótdíj) árának változásával módosulhat.

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI